tv nieuws en documentaires

Dode Dichters Almanak Ned 2, 23.40-23.55u. Speciale aflevering over dichter, schilder en schrijver Hugo Claus, die vorige week overleed. Met opnamen uit het programma Hotel Atonaal uit 1994, over de poëzie van de Vijftigers, gemaakt door Remco Campert en Hans Keller. Hugo Claus leest ook voor uit eigen werk. Hugo CLAUS,writer,auteur,schrijver. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==21 maart 1994 Mentzel, Vincent

Dode Dichters Almanak Ned 2, 23.40-23.55u.

Speciale aflevering over dichter, schilder en schrijver Hugo Claus, die vorige week overleed. Met opnamen uit het programma Hotel Atonaal uit 1994, over de poëzie van de Vijftigers, gemaakt door Remco Campert en Hans Keller. Hugo Claus leest ook voor uit eigen werk.

New year babyNed.2, 23.50-1.20u.

Bekroonde Amerikaanse documentaire over de jaren zeventig in Cambodja. Door de terreur van de Rode Khmer vluchtten veel Cambodjanen naar de VS. Zo ook de ouders van de regisseuse Socheata Poeuv. Ze keert met hen terug naar Cambodja en bezoeken vorrmalige strafkampen.