met andere woorden

met andere woorden De Franse president Nicolas Sarkozy houdt de mogelijkheid open: een Franse boycot van de openingsceremonie van de Olympische Spelen is mogelijk. China staat onder druk van de internationale gemeenschap vanwege de toestand in Tibet. In de Chinese regio wordt al twee weken betoogd tegen de Chinese overheersing, met bloedige onlusten als gevolg. Er zijn zeker negentien en mogelijk meer dan honderd doden gevallen. Ook Laureline Fouilides, studente Grafische Vormgeving aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, maakt zich zorgen. „Als dit zo doorgaat, zou dit beeld wel eens werkelijkheid kunnen worden.” De fotomanipulatie ‘Horde Tibet’ is de 25ste aflevering in de rubriek ‘Met andere woorden’. Voor die rubriek is de opinieredactie van nrc.next op zoek naar originele meningen. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua vorm. Wat zoeken we? Te denken valt aan een rebus, rap, foto, computerbewerking, of zelfs een website. De voorwaarden: er moet één duidelijke mening in naar voren komen en het moet voor (digitale) publicatie geschikt zijn. Stuur uw bijdrage met toelichting naar opinext@nrc.nl Fouilides, Laureline

De Franse president Nicolas Sarkozy houdt de mogelijkheid open: een Franse boycot van de openingsceremonie van de Olympische Spelen is mogelijk.

China staat onder druk van de internationale gemeenschap vanwege de toestand in Tibet. In de Chinese regio wordt al twee weken betoogd tegen de Chinese overheersing, met bloedige onlusten als gevolg. Er zijn zeker negentien en mogelijk meer dan honderd doden gevallen.

Ook Laureline Fouilides, studente Grafische Vormgeving aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, maakt zich zorgen. „Als dit zo doorgaat, zou dit beeld wel eens werkelijkheid kunnen worden.”

De fotomanipulatie ‘Horde Tibet’ is de 25ste aflevering in de rubriek ‘Met andere woorden’.

Voor die rubriek is de opinieredactie van nrc.next op zoek naar originele meningen. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua vorm.

Wat zoeken we? Te denken valt aan een rebus, rap, foto, computerbewerking, of zelfs een website.

De voorwaarden: er moet één duidelijke mening in naar voren komen en het moet voor (digitale) publicatie geschikt zijn.

Stuur uw bijdrage met toelichting naar opinext@nrc.nl