4 Weten

Hoe ga je dit konijntje wassen?

Antwoorden

www.wikihow.com

Altijd al willen weten hoe je een konijn in bad doet of heb je hulp nodig bij het vervangen van een gloeilamp? Het antwoord op deze en de meest uiteenlopende andere vragen vind je op de online handleiding Wikihow. Van huishoudelijke tips en knutsel-ideeën tot een stappenplan voor het opzetten van een eigen bedrijf of juridisch advies om onder wurgcontracten uit te komen, wiki weet hoe. Ook wanneer je de originele handleiding van je fototoestel of printer kwijt bent, is de kans groot dat iemand zo vriendelijk is geweest deze toe te voegen. De inhoud van de site wordt door gebruikers wereldwijd gegenereerd en dat levert een leuke diversiteit aan onderwerpen op. Maar het ziet er nog niet allemaal zo gepolijst uit als bij Wikipedia. Voor de Nederlandse versie wordt nog expliciet om uitbreiding gevraagd. Schroom niet om een bijdrage te leveren. (LdH)

Met bijdragen van Leonieke den Heten, Viola Lindner, Anke Meijer en Janet van der Vaart