3 Verzamelen

Iconen scoren

Iconen

www.iconbuffet.com

Er zijn talloze grappige iconen die je bij msn, skype en op websites of in documenten tegenkomt. Iconen zijn (in de digitale wereld dan, want er zijn natuurlijk ook de religieuze, tastbare iconen) eigenlijk kleine afbeeldingen. Op www.iconbuffet.com kun je gratis allerlei leuke en nieuwe iconen te pakken krijgen, maar je moet er wel wat voor doen. Allereerst aanmelden en daarna punten verdienen. Je kunt bijvoorbeeld iconen die je al hebt, aanbieden aan andere gebruikers, of zorgen dat vrienden zich aanmelden op de site. Met de verdiende punten kun je bij andere gebruikers weer icoontjes ‘kopen’. Intussen kun je ook een beetje netwerken, je profiel aanpassen of reageren op forums. Mocht je hier geen zin in hebben, dan kun je je ook aanmelden voor een betaald abonnement. Dan kun je gewoon met ouderwetse pegels je iconen aanschaffen. (JvdV)