2 Spelen

31 miljoen? Jemig, wat weinig!

Grote Heather Mills-spel

www.muccachucka.co.uk

Wat doe je als de rechter je zojuist 31 miljoen euro heeft toegewezen? Dan gooi je uit ongenoegen je glas water leeg over de advocaat van de tegenpartij. Althans, als je Heather Mills – voorheen McCartney – heet. Want als je scheidt van een levensechte Beatle die een half miljard op de bank heeft staan, hoop je – natuurlijk – op meer. En dat je uiteindelijk met zo’n miezerig bedrag naar huis gaat, is natuurlijk de schuld van die rot advocaat… Heather Mills is duidelijk een beetje gek. En perfect voer voor grappenmakers met toegang tot een computer. Amper een week na het incident staat het grote Heather Mills: Splash & Grab spel online. Doel: gooi zo vaak mogelijk water over de advocaat heen. Bij iedere natte coupe snoep je weer wat geld van Macca’s vermogen af. Maar let wel: zorg dat de rechter droog blijft. Het hof beledigen levert je strafpunten op. (AM)