1 Ontwerpen

In drie stappen ontwerp en bestel je je droomjurk, via styleshake.com. styleshake.com

Jurk ontwerpen

www.styleshake.com, van 133 tot 200 euro, verzenden 17 euro

De mode volgen is leuk, maar zelf weet je natuurlijk wat jou het beste staat. En als we ons collectief in de ballonrok moeten hijsen en dat niet bepaald je bouw flatteert, heb je een probleem. Want vind maar eens iets anders. Goed nieuws: dat is verleden tijd. Want in drie stappen ontwerp je nu je droomjurk op styleshake.com. Stap 1: kies een stof. Stap 2: kies een model. Stap 3: betaal en het wordt exclusief voor je gemaakt. In Engeland, niet in China door zesjarigen. En dat voor maar maximaal 200 euro. Overigens kun je ook een kant-en-klare uitkiezen. Of beroemd worden, want ook jouw model is voor iedereen te koop. De stoffen zijn van een eenvoudig katoen/lycramengsel, of – natuurlijk veel mooier – van 100 procent zijde. De kleuren zijn beperkt: zwart, ivoor, goud, zilver, petrol, knalblauw en hardroze. Maar dat kan je wel lekker combineren natuurlijk. Kies een lijfje en halslijn: asymmetrisch, hooggesloten, boot- of V-hals. De mouwen: pof, aangeknipt, kort, lang. En een rok. Alles kan, behalve mini: koker, tulp of wijd, dubbele tutu of ja, ballon dus. (VL)