Wachten tot het water voorbij is

Wachten tot het water voorbij is Pekanbaru. Door zware regenval zijn in de Indonesische provincie Riau op het eiland Sumatra drie grote rivieren buiten hun oevers getreden. De rivieren Kampar, Rokan en Kuantan hebben duizenden huizen overspoeld – waaronder de woning van het jongetje op de foto. Foto Reuters/Najal Jihan A child sits on a sofa at his flooded house at Rumbai district near Pekanbaru March 25, 2008. Heavy rainfall in Riau this week caused rivers Kampar, Rokan and Kuantan to overflow, flooding thousands of village homes in the regencies. REUTERS/Najal Jihan (INDONESIA)
Wachten tot het water voorbij is Pekanbaru. Door zware regenval zijn in de Indonesische provincie Riau op het eiland Sumatra drie grote rivieren buiten hun oevers getreden. De rivieren Kampar, Rokan en Kuantan hebben duizenden huizen overspoeld – waaronder de woning van het jongetje op de foto. Foto Reuters/Najal Jihan A child sits on a sofa at his flooded house at Rumbai district near Pekanbaru March 25, 2008. Heavy rainfall in Riau this week caused rivers Kampar, Rokan and Kuantan to overflow, flooding thousands of village homes in the regencies. REUTERS/Najal Jihan (INDONESIA) REUTERS

Door zware regenval zijn in de Indonesische provincie Riau op het eiland Sumatra drie grote rivieren buiten hun oevers getreden. De rivieren Kampar, Rokan en Kuantan hebben duizenden huizen overspoeld – waaronder de woning van het jongetje op de foto.