tv nieuws en documentaires

A working mom België 2, 22.55-23.40u. Israëlische documentaire van Limor Pinhasov en Yaron Kaftori over een Boliviaanse vrouw die vijftien jaar heel hard heeft gewerkt als gastarbeidster in Tel Aviv. In 2005 keert ze terug naar haar familie in het Boliviaanse Cochabamba. Maar haar familieleden zijn vreemden geworden.
A working mom België 2, 22.55-23.40u. Israëlische documentaire van Limor Pinhasov en Yaron Kaftori over een Boliviaanse vrouw die vijftien jaar heel hard heeft gewerkt als gastarbeidster in Tel Aviv. In 2005 keert ze terug naar haar familie in het Boliviaanse Cochabamba. Maar haar familieleden zijn vreemden geworden.

Kaaskoppen & WaterlandersNed.2, 19.25-19.55u.

Serie over de vaderlandse geschiedenis, met als uitgangspunt personen die figureren in de Canon van Nederland. Vandaag koopman Johan Huydecoper, die als een van de eersten een buitenhuis liet bouwen aan de Vecht. En: politicus Willem Drees, die de AOW mogelijk maakte.

A working momBelgië 2, 22.55-23.40u.

Israëlische documentaire van Limor Pinhasov en Yaron Kaftori over een Boliviaanse vrouw die vijftien jaar heel hard heeft gewerkt als gastarbeidster in Tel Aviv. In 2005 keert ze terug naar haar familie in het Boliviaanse Cochabamba. Maar haar familieleden zijn vreemden geworden.