Handkus prins voor Carla Sarkozy-Bruni

Handkus prins voor Carla Sarkozy-Bruni Londen, 26 maart. De Franse president Nicolas Sarkozy en zijn echtgenote Carla Bruni werden vanmiddag in Londen ontvangen door de Britse kroonprins Charles voor een tweedaags staatsbezoek van Sarkozy aan Groot-Brittannië. Voor Sarkozy is het de eerste keer dat hij, na slecht verlopen lokale verkiezingen van anderhalve week geleden, met zijn nieuwe echtgenote in de openbaarheid treedt. Daarom was de nieuwsgierigheid groot naar de manier waarop Sarkozy (rechts) en Bruni (midden) zich vandaag zouden presenteren. Sarkozy bezoekt vanmiddag eerst Windsor Castle, waar koningin Elizabeth hem een lunch aanbiedt. Later zal Sarkozy het Britse parlement toespreken. Morgen heeft de president een ontmoeting met premier Brown in het stadion van de voetbalclub Arsenal. Foto AP Frans-Britse top:pagina 5 Britain's Prince Charles kisses the hand of Carla Bruni-Sarkozy, as her husband, French President Nicolas Sarkozy looks on, during welcoming ceremonies at London's Heathrow Airport, Wednesday March 26, 2008. President Sarkozy called for closer ties between France and Britain as he started his first state visit to The United Kingdom.(AP Photo/Steve Parsons-pa) ** UNITED KINGDOM OUT: NO SALES: NO ARCHIVE: **
Handkus prins voor Carla Sarkozy-Bruni Londen, 26 maart. De Franse president Nicolas Sarkozy en zijn echtgenote Carla Bruni werden vanmiddag in Londen ontvangen door de Britse kroonprins Charles voor een tweedaags staatsbezoek van Sarkozy aan Groot-Brittannië. Voor Sarkozy is het de eerste keer dat hij, na slecht verlopen lokale verkiezingen van anderhalve week geleden, met zijn nieuwe echtgenote in de openbaarheid treedt. Daarom was de nieuwsgierigheid groot naar de manier waarop Sarkozy (rechts) en Bruni (midden) zich vandaag zouden presenteren. Sarkozy bezoekt vanmiddag eerst Windsor Castle, waar koningin Elizabeth hem een lunch aanbiedt. Later zal Sarkozy het Britse parlement toespreken. Morgen heeft de president een ontmoeting met premier Brown in het stadion van de voetbalclub Arsenal. Foto AP Frans-Britse top:pagina 5 Britain's Prince Charles kisses the hand of Carla Bruni-Sarkozy, as her husband, French President Nicolas Sarkozy looks on, during welcoming ceremonies at London's Heathrow Airport, Wednesday March 26, 2008. President Sarkozy called for closer ties between France and Britain as he started his first state visit to The United Kingdom.(AP Photo/Steve Parsons-pa) ** UNITED KINGDOM OUT: NO SALES: NO ARCHIVE: ** Associated Press