3 Plannen

weddingplanner Ghislaine van Delden, te koop in de winkel of via bol.com, 15,95 euro

De weddingplanner

Ghislaine van Delden, te koop in de winkel of via bol.com, 15,95 euro

Goed, zo gebruikelijk als trouwen was in de jaren vijftig, is het al lang niet meer. Toch was er sindsdien niet enkel sprake van een dalende lijn in het aantal huwelijken. Zowel absoluut als relatief steeg het aantal bruiloften in de jaren ’70, daalde het tien jaar later en steeg het vervolgens weer in de jaren ’90. Volgens het CBS is er ook nu weer een kleine opleving. Die trend is niet onopgemerkt gebleven: de laatste tijd komen er boekjes uit met tips voor de perfecte bruiloft. Zo is net verschenen: De weddingplanner, een erg zoet roze boekje van Ghislaine van Delden. Van Delden informeert de vrouwelijke lezer over etiquettes, budgettips en bijzondere locaties. Ruim 120 pagina’s met belangrijke huwelijksdingen staan er in De weddingplanner... Dat geeft te denken: toch maar een echte weddingplanner inhuren? (MLu)