2 Plakken

Een pukkel, net als Marilyn Monroe
Een pukkel, net als Marilyn Monroe

Opplakbare schoonheidsvlekjes

hottiedots.com, 6,95 dollar (4,45 euro) excl. 3 dollar verzendkosten

In de jaren tachtig wilden alle meisjes op Madonna lijken. Het was hot om spijkerrokjes met daaronder hippe beenwarmers te dragen en tientallen glimmende kettingen om te doen. Het onmiskenbare schoonheidsvlekje – boven Madonna’s bovenlip – mocht eigenlijk niet ontbreken. Het is jammer dat er destijds nog geen opplakbare schoonheidsvlekjes van Hottiedots verkrijgbaar waren. Het had menig meisje een hoop gedoe met oogpotloden en mascara bespaard. Op de site staan overigens tips hoe je nog meer op jouw idool kunt lijken. Doe bijvoorbeeld net als actrice Angelina Jolie en plak een schoonheidsvlekje boven je wenkbrauw. Liever meer lijken op model Cindy Crawford? Druk dan zo’n leuk stickertje naast je mond. In een pakje zitten 16 schoonheidsvlekjes. (RH)