Wouter Hamel zoekt figuranten voor clip

Amsterdam. Jazz-zanger Wouter Hamel is op zoek naar figuranten voor zijn nieuwste videoclip. Hamel roept mensen via zijn Hyvespagina op om een video van zichzelf te maken waarop ze dansen op zijn nummer Maybe I`ll enjoy it next year.

Stukjes hiervan worden gebruikt voor de clip bij het nummer. Het idee voor de clip is gebaseerd op het VPRO-programma Lekker Dansen, waarin beelden van de dansende presentator Maxim Hartman werden afgewisseld met beelden van dansende kijkers. Hamel roept iedereen op mee te doen met zijn interactieve project. De cyberfiguranten hoeven geen ”volledige choreografie” in te sturen: een paar ”moves” zijn voldoende, aldus Hamel op zijn site. Twee filmpjes zijn al zichtbaar op de site. Wanneer de single en clip worden uitgebracht is nog niet bekend.