Nieuwe lente, nieuwe... (1)

Nieuwe lente, nieuwe... (1) klik@nrc.nl „Dag supermarktafbakbroodjes op zondagochtend!”, schrijft Marloes Petram uit Hoofddorp. „Vanaf nu bak ik zelf brood, met de nieuwe broodbakmachine!” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema: ’Nieuwe lente, nieuwe ...’ Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Afgebeelde personen moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Het is lente! Een nieuwe lente is een nieuw begin. Wat voor nieuws is er in jouw leven gekomen? Nieuwe liefde, auto, of nieuwe...? Mail een foto naar klik@nrc.nl.

„Dag supermarktafbakbroodjes op zondagochtend!”, schrijft Marloes Petram uit Hoofddorp. „Vanaf nu bak ik zelf brood, met de nieuwe broodbakmachine!”