36 tankwagens in vlammen op

36 tankwagens in vlammen op Peshawar . Vermoedelijke Talibaan-aanhangers in Pakistan hebben 36 tankwagens opgeblazen die brandstof vervoerden naar de internationale troepenmacht in Afghanistan. Bij de aanslag op zondag bij de de Khyberpas, de belangrijkste grensovergang, vielen circa 100 gewonden, volgens Pakistaanse autoriteiten. De daders lieten een bom ontploffen in een truck, waarna brand uitbrak en de andere wagens ontploften. Foto AFP Pakistani tribesmen gather around burning oil tankers parked near the Torkham border, the bordering area of the troubled Khyber tribal region where Taliban and Al-Qaeda-linked insurgents have carried out a series of attacks, on March 24, 2008. Up to 65 people were injured when Islamic militants in a Pakistani border town blew up dozens of tankers supplying fuel for US and NATO troops in Afghanistan, officials said. AFP PHOTO/Tariq MAHMOOD AFP