2 versieren

Mooi versierd is niet saai

Blanco cd’s en dvd’s met print

www.5inch.com, zo’n 10 euro excl. verzendkosten

Films, series, artikelen, foto’s. Je brandt ze van internet op een zilverkleurig schijfje dat anoniem rondslingert op je bureau. Lelijk, onoverzichtelijk, of gewoon saai. Op 5inch.com kun je allerlei mooie blanco cd’s en dvd’s kopen, met kleurtje of print. Van knalroze tot zwart, met hartjes, camouflageprints of platenspelermotief. Voor een samplepack betaal je 15 dollar (zo’n 10 euro). Je kiest tien verschillende prints en krijgt evenveel cd’s opgestuurd. Er is ook een themabundel met drie verschillende ontwerpen rond een thema als ‘liefde’ of ‘de ruimte’. Behalve schijfjes vind je op de site allerhande snufjes voor het bewaren van je gegevens, zoals een handige ‘gel-hub’, een soort elastisch deksel waarmee je cd’s op papier of in een map ‘plakt’. En cd-hoesjes die er beter uitzien dan het obligate plastic mapje. (SV)