Junkie XL heeft remix gemaakt voor Madonna

rotterdam, 22 maart. De Nederlandse dj Junkie XL heeft een remix gemaakt van de nieuwe single van Madonna, 4 minutes tot save the world. Dit vertelde Junkie XL, wiens echte naam Tom Holkenborg is, donderdagavond in het tv-programma De wereld draait door. Via haar woordvoerster heeft Madonna de dj laten weten dat ze de remix ”fantastisch” vindt, zo vertelde Holkenborg in het programma. De dj heeft de superster nog niet ontmoet, maar verwacht dat dit binnenkort wel zal gebeuren. Junkie XL scoorde zes jaar geleden een wereldhit met zijn remix van het nummer A little less conversation van Elvis Presley. Ook maakte hij n diverse remixen van liedjes van Britney Spears. Van de dj kwam vorige week het nieuwe album Booming back to you uit. De nieuwe single van Madonna verschijnt op 14 april.