Wie schildert het mooiste ei?

Wie schildert het mooiste ei? KINDEREN Leerdam In Rusland liet tsaar Alexander III met Pasen voor zijn vrouw Maria elk jaar door zijn favoriete juwelier Karl Fabergé een keizerlijk ei maken van goud, bedekt met edelstenen. In Glasblazerij Leerdam maakten ze hun eigen glazen varianten op de Fabergé-eieren, die tentoongesteld worden. Het Paasweekeinde kunnen kinderen tot 12 jaar paaseieren verven in de Glasblazerij en ook volwassenen kunnen hun ontwerpen laten uitvoeren in glas. Glasblazerij, Zuidwal, Leerdam. Inl www.deglasblazerij.nl. Vr, za, ma 10-17, zo 12-17u

Leerdam

In Rusland liet tsaar Alexander III met Pasen voor zijn vrouw Maria elk jaar door zijn favoriete juwelier Karl Fabergé een keizerlijk ei maken van goud, bedekt met edelstenen.

In Glasblazerij Leerdam maakten ze hun eigen glazen varianten op de Fabergé-eieren, die tentoongesteld worden. Het Paasweekeinde kunnen kinderen tot 12 jaar paaseieren verven in de Glasblazerij en ook volwassenen kunnen hun ontwerpen laten uitvoeren in glas.

Glasblazerij, Zuidwal, Leerdam. Inl www.deglasblazerij.nl. Vr, za, ma 10-17, zo 12-17u