tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Untold Stories CNN, 19.30-20.00u. (herh. zaterdag 13.00u) De ijskappen in Groenland smelten sneller dan werd voorspeld – en de lokale boeren kunnen hun geluk niet op! Dankzij de stijgende temperaturen kunnen ze, voor het eerst sinds de tijd van de Vikingen, nieuwe landbouwproducten gaan telen en vee gaan houden. ** FOR USE AS DESIRED WITH YEAR END--FILE **An iceberg melts in Kulusuk Bay, eastern Greenland, in this July 17, 2007, file photo. The melting of the Greenland ice cap and its effect on the area around Greenland is one of the more immediate effects of climate change. (AP Photo/John McConnico/FILE)
tv nieuws en documentaires Untold Stories CNN, 19.30-20.00u. (herh. zaterdag 13.00u) De ijskappen in Groenland smelten sneller dan werd voorspeld – en de lokale boeren kunnen hun geluk niet op! Dankzij de stijgende temperaturen kunnen ze, voor het eerst sinds de tijd van de Vikingen, nieuwe landbouwproducten gaan telen en vee gaan houden. ** FOR USE AS DESIRED WITH YEAR END--FILE **An iceberg melts in Kulusuk Bay, eastern Greenland, in this July 17, 2007, file photo. The melting of the Greenland ice cap and its effect on the area around Greenland is one of the more immediate effects of climate change. (AP Photo/John McConnico/FILE) Associated Press

Untold StoriesCNN, 19.30-20.00u. (herh. zaterdag 13.00u)

De ijskappen in Groenland smelten sneller dan werd voorspeld – en de lokale boeren kunnen hun geluk niet op! Dankzij de stijgende temperaturen kunnen ze, voor het eerst sinds de tijd van de Vikingen, nieuwe landbouwproducten gaan telen en vee gaan houden.