The Kills

The Kills Amsterdam Is het een voordeel dat heel Engeland de ogen richt op gitarist/zanger Jamie Hince van garagerockduo The Kills nu hij het nieuwe liefje is van Kate Moss? The Kills gaan een drukke tijd tegemoet bij de presentatie van hun derde album Midnight Boom. Het is hun beste cd tot nu toe, met compromisloze gitaar- en ritmeboxmuziek die ertoe zou kunnen leiden dat Hince en zangeres Alison Mosshart de grootste 2-persoons-rocksensatie gaan worden sinds The White Stripes. Rock chick Kate Moss heeft een antenne voor zulke zaken. 22 mrt 21u Melkweg, Amsterdam. THE KILLS. Jamie Hince en Aalison Mosshart t.a.v. Muziekpagina FOTO LEX VAN ROSSEN
The Kills Amsterdam Is het een voordeel dat heel Engeland de ogen richt op gitarist/zanger Jamie Hince van garagerockduo The Kills nu hij het nieuwe liefje is van Kate Moss? The Kills gaan een drukke tijd tegemoet bij de presentatie van hun derde album Midnight Boom. Het is hun beste cd tot nu toe, met compromisloze gitaar- en ritmeboxmuziek die ertoe zou kunnen leiden dat Hince en zangeres Alison Mosshart de grootste 2-persoons-rocksensatie gaan worden sinds The White Stripes. Rock chick Kate Moss heeft een antenne voor zulke zaken. 22 mrt 21u Melkweg, Amsterdam. THE KILLS. Jamie Hince en Aalison Mosshart t.a.v. Muziekpagina FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Amsterdam

Is het een voordeel dat heel Engeland de ogen richt op gitarist/zanger Jamie Hince van garagerockduo The Kills nu hij het nieuwe liefje is van Kate Moss? The Kills gaan een drukke tijd tegemoet bij de presentatie van hun derde album Midnight Boom. Het is hun beste cd tot nu toe, met compromisloze gitaar- en ritmeboxmuziek die ertoe zou kunnen leiden dat Hince en zangeres Alison Mosshart de grootste 2-persoons-rocksensatie gaan worden sinds The White Stripes. Rock chick Kate Moss heeft een antenne voor zulke zaken.

22 mrt 21u Melkweg, Amsterdam.