The Ashton Brothers in rolstoelen

The Ashton Brothers in rolstoelen Tournee Vier muzikale clowns van de Ashton Brothers gebruiken acrobatiek en andere vormen van variété als aanleiding voor onnavolgbare, absurdistische slapstickacts. In Charlatans, A Medicine Show doen ze hilarische nummers in rolstoelen. Dus een trapeze-act in rolstoel, twee cowboys die hun rolstoel berijden als paarden, en een gospelzanger in een rolstoel die zichzelf voor geld laat slaan met een strijkplank. Variété in Amerikaanse aankleding, met overrompelende kracht en frisheid van een funky gitaarband. Tournee t/m 21 juni. Inl 0900-9203 of www.ashtonbrothers.nl. Ashton Brothers tijdens optreden. Foto Leo van Velzen. Velzen, Leo van

Tournee

Vier muzikale clowns van de Ashton Brothers gebruiken acrobatiek en andere vormen van variété als aanleiding voor onnavolgbare, absurdistische slapstickacts. In Charlatans, A Medicine Show doen ze hilarische nummers in rolstoelen. Dus een trapeze-act in rolstoel, twee cowboys die hun rolstoel berijden als paarden, en een gospelzanger in een rolstoel die zichzelf voor geld laat slaan met een strijkplank. Variété in Amerikaanse aankleding, met overrompelende kracht en frisheid van een funky gitaarband.

Tournee t/m 21 juni. Inl 0900-9203 of www.ashtonbrothers.nl.