Rolando Villazón in operaconcerten

Rolando Villazón in operaconcerten Amsterdam Mexicaanse tenor Rolando Villazón geeft twee concerten in het Amsterdamse Muziektheater. Ze zijn de compensatie voor het afzeggen van zijn titelrol in Verdi’s Un ballo in maschera in april en mei. Villazón, die in juni 2004 in Amsterdam een overweldigende indruk maakte met zijn titelrol in Verdi’s Don Carlo was overbelast en zegde overal af. Nu zingt hij bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van Riccardo Rizzi aria’s van Verdi, Tsjaikovski en Gomes. Villazón: 28 maart, 2 april 20 uur Muziektheater Amsterdam. Res: 020 6255455 Amsterdam,25/05/04. LET WEL !!! Repetitieopname bij de Nederlandse Opera van "Don Carlo" in de titelrol Rolando Villazon. Muzikale leiding Riccardo Chailly,regie Willy Decker,orkest Koninklijk Concertgebouworkest. Foto Leo van Velzen/Nrc.Hb.
Rolando Villazón in operaconcerten Amsterdam Mexicaanse tenor Rolando Villazón geeft twee concerten in het Amsterdamse Muziektheater. Ze zijn de compensatie voor het afzeggen van zijn titelrol in Verdi’s Un ballo in maschera in april en mei. Villazón, die in juni 2004 in Amsterdam een overweldigende indruk maakte met zijn titelrol in Verdi’s Don Carlo was overbelast en zegde overal af. Nu zingt hij bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van Riccardo Rizzi aria’s van Verdi, Tsjaikovski en Gomes. Villazón: 28 maart, 2 april 20 uur Muziektheater Amsterdam. Res: 020 6255455 Amsterdam,25/05/04. LET WEL !!! Repetitieopname bij de Nederlandse Opera van "Don Carlo" in de titelrol Rolando Villazon. Muzikale leiding Riccardo Chailly,regie Willy Decker,orkest Koninklijk Concertgebouworkest. Foto Leo van Velzen/Nrc.Hb. Velzen, Leo van

Amsterdam

Mexicaanse tenor Rolando Villazón geeft twee concerten in het Amsterdamse Muziektheater. Ze zijn de compensatie voor het afzeggen van zijn titelrol in Verdi’s Un ballo in maschera in april en mei. Villazón, die in juni 2004 in Amsterdam een overweldigende indruk maakte met zijn titelrol in Verdi’s Don Carlo was overbelast en zegde overal af. Nu zingt hij bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van Riccardo Rizzi aria’s van Verdi, Tsjaikovski en Gomes.

Villazón: 28 maart, 2 april 20 uur Muziektheater Amsterdam. Res: 020 6255455