PRIJSVRAAG JEANNE VAN HEESWIJK

PRIJSVRAAG JEANNE VAN HEESWIJK Inzendingen kunnen voor 28 maart gemaild worden naar prijsvraagcs@nrc.nl of gestuurd naar Prijsvraag CS Restaurant, postbus 3372, 1001 AD Amsterdam. Vermeld ook uw adres. Lucky Mi is een onderdeel van Freehouse, een project van Jeanne van Heeswijk (1965) en Dennis Kaspori (1972). Werk van Van Heeswijk is nu te zien op de tentoonstelling At random in museum De Paviljoens in Almere. Zie ook jeanneworks.net Heeswijk, Jeanne van

Inzendingen kunnen voor 28 maart gemaild worden naar prijsvraagcs@nrc.nl of gestuurd naar Prijsvraag CS Restaurant, postbus 3372, 1001 AD Amsterdam. Vermeld ook uw adres. Lucky Mi is een onderdeel van Freehouse, een project van Jeanne van Heeswijk (1965) en Dennis Kaspori (1972). Werk van Van Heeswijk is nu te zien op de tentoonstelling At random in museum De Paviljoens in Almere. Zie ook jeanneworks.net

    • Jeanne van Heeswijk