Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken Enkhuizen In het paasweekend organiseert het Zuiderzeemuseum een puzzeltocht. Verzamel de letters op de grote paaseieren, los de puzzel op en ontvang een verrassing als beloning. Natuurlijk zijn er ook chocoladepaaseitjes verstopt in het park, dus let goed op tijdens de speurtocht. Ook zijn er ambachtslieden die hun vroegere ambacht tonen: zeilmaker, wasbaas of kuiper. 22 t/m 24 mrt Zuiderzeemuseum, Enkhuizen. De veerboten varen elk kwartier tussen het parkeerterrein (Zijlweg bij de N302 richting dijk Enkhuizen-Lelystad), het museum en de Buishaven (NS Enkhuizen). Inl www.zuiderzeemuseum.nl Colored Easter Eggs ca. 1996-1997 Issaquah, Washington, USA © Philip James Corwin/CORBIS

Enkhuizen

In het paasweekend organiseert het Zuiderzeemuseum een puzzeltocht. Verzamel de letters op de grote paaseieren, los de puzzel op en ontvang een verrassing als beloning. Natuurlijk zijn er ook chocoladepaaseitjes verstopt in het park, dus let goed op tijdens de speurtocht. Ook zijn er ambachtslieden die hun vroegere ambacht tonen: zeilmaker, wasbaas of kuiper.

22 t/m 24 mrt Zuiderzeemuseum, Enkhuizen. De veerboten varen elk kwartier tussen het parkeerterrein (Zijlweg bij de N302 richting dijk Enkhuizen-Lelystad), het museum en de Buishaven (NS Enkhuizen). Inl www.zuiderzeemuseum.nl