Margot at the Wedding

Margot at the Wedding In: 5 bioscopen In Margot at the Wedding schetst regisseur en scenarioschrijver Noah Baumbach nietsontziend portret van Margot, als een neurotische, narcistische vrouw. De vroegrijpe Claude reist met zijn moeder Margot (Nicole Kidman) naar het rustiek gelegen familiehuis, dat nu in bezit is van Margots zus Pauline (Jennifer Jason Leigh). Zij staat op het punt te trouwen met Malcolm (Jack Black). De komst van Pauline zet de relaties op scherp. Toch is Margot niet altijd een vervelend kreng. Met: Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh, Jack Black, Zane Pais. Margot at the Wedding. Regie: Noah Baumbach. ****- scene uit de film Margot at the Wedding (2007) FOTO: UPI Jack Black UPI

In: 5 bioscopen

In Margot at the Wedding schetst regisseur en scenarioschrijver Noah Baumbach nietsontziend portret van Margot, als een neurotische, narcistische vrouw. De vroegrijpe Claude reist met zijn moeder Margot (Nicole Kidman) naar het rustiek gelegen familiehuis, dat nu in bezit is van Margots zus Pauline (Jennifer Jason Leigh). Zij staat op het punt te trouwen met Malcolm (Jack Black). De komst van Pauline zet de relaties op scherp. Toch is Margot niet altijd een vervelend kreng.

Met: Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh, Jack Black, Zane Pais.