Familie Avenier deel 3 en 4

Familie Avenier deel 3 en 4 Tournee In deel 3 van de toneelserie De geschiedenis van de familie Avenier van Maria Goos, bevindt de Brabantse familie zich op een verregende camping in de jaren ’80. Ze hebben hard gewerkt in de witgoedketen, nu willen ze graag vangen. In deel 4, na de pauze, kijkt de demente zus in 2000 terug op de familiegeschiedenis. Ondanks de gebreken (teveel mensen, teveel subplotjes etc.) toch weer een avond genieten van Maria Goos’ geestige dialogen, haar menselijkheid, en het sterke spel van de acteurs van Het Toneel Speelt. Tournee t/m 14 juni. Inl www.hettoneelspeelt.nl 'De Geschiedenis van de Familie Avenier 4' van Maria Goos door Het Toneel Speelt regie: Jaap Spijkers premire 16 maart 2008 Stadsschouwburg Amsterdam op de foto vlnr.: Marisa an Eyle (Rita), Carine Crutzen (Pieternel) en Gijs Scholten van Aschat (Christ) alle rechten voorbehouden bij gebruik naamsvermelding verplicht foto en auteursrecht fotograaf Deen van Meer Beroepsvereniging van fotografen GKÄ Oudezijds Voorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van

Tournee

In deel 3 van de toneelserie De geschiedenis van de familie Avenier van Maria Goos, bevindt de Brabantse familie zich op een verregende camping in de jaren ’80. Ze hebben hard gewerkt in de witgoedketen, nu willen ze graag vangen. In deel 4, na de pauze, kijkt de demente zus in 2000 terug op de familiegeschiedenis. Ondanks de gebreken (teveel mensen, teveel subplotjes etc.) toch weer een avond genieten van Maria Goos’ geestige dialogen, haar menselijkheid, en het sterke spel van de acteurs van Het Toneel Speelt.

Tournee t/m 14 juni. Inl www.hettoneelspeelt.nl