De kosmopolitische kip

De kosmopolitische kip Enschede Op 27 maart (19u30) verzorgt drs. Moniek Wiedijk een lezing over de tentoonstelling Het appèl van de kip, die t/m 29 juni te zien is Museum Het Valkhof in Nijmegen. Deze expositie van kunstenaar Koen Vanmechelen biedt een overzicht van het opmerkelijke ‘Cosmopolitan Chicken Project’ dat de kern van zijn werk vormt. In dit project kruist de kunstenaar kippen van typisch nationale rassen met elkaar. Zijn ideaal is om ’in universele, kosmopolitische kip te laten ontstaan. Volksuniversiteit Enschede, Molenstraat 27, Enschede. Inl 053-4323304 & www.vuenschede.nl opgezette kippen rassen

Enschede

Op 27 maart (19u30) verzorgt drs. Moniek Wiedijk een lezing over de tentoonstelling Het appèl van de kip, die t/m 29 juni te zien is Museum Het Valkhof in Nijmegen. Deze expositie van kunstenaar Koen Vanmechelen biedt een overzicht van het opmerkelijke ‘Cosmopolitan Chicken Project’ dat de kern van zijn werk vormt. In dit project kruist de kunstenaar kippen van typisch nationale rassen met elkaar. Zijn ideaal is om ’in universele, kosmopolitische kip te laten ontstaan.

Volksuniversiteit Enschede, Molenstraat 27, Enschede. Inl 053-4323304 & www.vuenschede.nl