Cellar Door van Loris Gréaud

Cellar Door van Loris Gréaud BUITENLAND Parijs Hij is bekend in Basel en New York en nu ook in Parijs. Loris Gréaud, de 29-jarige Franse kunstenaar heeft zich van het Palais de Tokyo (4000m2) meester gemaakt met zijn installatie Cellar Door, een denkbeeldige atelier. De leidraad van de expositie is een opera van Thomas Roussel. Men dwaalt door een voortdurend in beweging zijnde veelvormige wereld die wordt ondersteund door geluiden, lichten, vuurwerk, een ‘paint-ball’ match… het geheel gestuurd door een DJ. T/m 27/4. Palais de Tokyo, 13, Ave de Président-Wilson, Parijs, www.palaisdetokyo.com TO GO WITH AFP STORY IN FRENCH BY FABIENNE FAUR : "L'art contemporain, ça s'explique ?". People look at a work by Loris Greaud 'Space Distortion' during the exhibition 'Cellar Door' at the Palais de Tokyo Museum in Paris, on March 6, 2008. AFP PHOTO BERTRAND GUAY AFP

Parijs

Hij is bekend in Basel en New York en nu ook in Parijs. Loris Gréaud, de 29-jarige Franse kunstenaar heeft zich van het Palais de Tokyo (4000m2) meester gemaakt met zijn installatie Cellar Door, een denkbeeldige atelier. De leidraad van de expositie is een opera van Thomas Roussel. Men dwaalt door een voortdurend in beweging zijnde veelvormige wereld die wordt ondersteund door geluiden, lichten, vuurwerk, een ‘paint-ball’ match… het geheel gestuurd door een DJ.

T/m 27/4. Palais de Tokyo, 13, Ave de Président-Wilson, Parijs, www.palaisdetokyo.com