2 koppen

Voetbalspelletjes voor in de pauze

Voetbalspelletjes

www.amstelsuperpingels.nl

Je kunt natuurlijk meedoen met het sparen en verdienen van ‘superpingels’, waarmee vast en zeker allerlei te gekke prijzen zijn te winnen, maar je kunt die onzin ook achterwege laten en eventjes het spel ‘webcamkoppen’ spelen in de pauze van een voetbalwedstrijd ofzo. Klik meteen op het spel van je keuze onder de button ‘spelen’. Je hebt wel een webcam nodig die je goed op je hoofd moet richten. Druk op ‘play’ en kop ‘m erin. Altijd opscheppen over hoe goed je de bal hoog kunt houden? Bewijs het maar online met het spelletje ‘Hou ‘m hoog’. Penalty schieten kan ook, met maar liefst tien ballen. Probeer die maar eens hard te raken. Grote kans dat je niet verder komt dan een dikke punter (met je tenen). Hé, een streaker, dat leidt af! Nee, het is niet eenvoudig. Zou het uitmaken als je deze spelletjes ‘in real life’ ook al niet beheerst? (JvdV)