tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Vijf jaar na Irak Ned.2, 22.15-23.30u. In maart 2003 vielen de VS Irak binnen. Live vanuit Den Haag beschouwt Twan Huys samen met ooggetuigen van de invasie, Irakezen in Nederland, politici en deskundigen uit binnen- en buitenland de situatie in Irak. Ook met reportages uit Bagdad en beelden gemaakt door Iraakse burgers. **FILE** Cpl. Edward Chin, from New York, of the 3rd Battalion, 4th Marines Regiment, places a U.S. flag on the face of Iraqi President Saddam Hussein's statue before tearing down it in downtown Baghdad in this April 9, 2003 file photo. (AP Photo/Laurent Rebours, File) Associated Press

Vijf jaar na IrakNed.2, 22.15-23.30u.

In maart 2003 vielen de VS Irak binnen. Live vanuit Den Haag beschouwt Twan Huys samen met ooggetuigen van de invasie, Irakezen in Nederland, politici en deskundigen uit binnen- en buitenland de situatie in Irak. Ook met reportages uit Bagdad en beelden gemaakt door Iraakse burgers.