tv film

tv film The Good Girl (Miguel Arteta, 2002) RTL8, 20.30-22.05u. Justine (Jennifer Anniston) werkt in de Retail Rodeo, een verlaten supermarkt aan de rand van een naamloos dorp ergens in Texas. Ze is haar saaie leven in de winkel en thuis zat, en valt voor winkelbediende (Jake Gyllenhaal) die zichzelf Holden noemt, naar de hoofdpersoon uit J.D. Salingers The Catcher in the Rye. Anniston probeerde na Friends te ontsnappen aan typecasting en speelt in deze onafhankelijke film een vrij glamourloze rol als neerslachtige kassavrouw.

The Good Girl(Miguel Arteta, 2002)RTL8, 20.30-22.05u.

Justine (Jennifer Anniston) werkt in de Retail Rodeo, een verlaten supermarkt aan de rand van een naamloos dorp ergens in Texas. Ze is haar saaie leven in de winkel en thuis zat, en valt voor winkelbediende (Jake Gyllenhaal) die zichzelf Holden noemt, naar de hoofdpersoon uit J.D. Salingers The Catcher in the Rye. Anniston probeerde na Friends te ontsnappen aan typecasting en speelt in deze onafhankelijke film een vrij glamourloze rol als neerslachtige kassavrouw.