Overige films

X-Men (Bryan Singer, 2000, VS). Verfilming van de Marvel Comics sf-strip over gemuteerde superhelden in een universele strijd tussen goed en kwaad. Draait om de special effects van met bliksem smijtende, in reptielen veranderende olympische goden van de toekomst. RTL7, 20.30-22.25u.

How To Lose a Guy in 10 Days (Donald Petrie, 2003, VS). Romantische komedie naar het gelijknamige zelfhulpboek. Kate Hudson geeft bleek gestalte aan de heldin die zoveel mogelijk idiote neuroses mag etaleren omdat zij wordt gekoppeld aan een man die omwille van een weddenschap bereid is alles van haar te pikken. Net5, 20.30-22.40u.

Ronin (John Frankenheimer, 1998, VS). Ouderwets degelijke actiethriller met auto-achtervolgingen en een hoofdrol van Robert De Niro als werkloze spion die een mysterieus koffertje moet achterhalen. Veronica, 20.30-22.55u.