op nrcnext.nl

Klik op het puzzelstukje onderaan op nrcnext.nl NRC Handelsblad

Vandaag in het nieuws

Yves Leterme volgt Guy Verhofstadt op als premier van België Opening verkoopexpositie schilder Anton Heyboer Het is vandaag Witte Donderdag, de dag van het ‘Laatste Avondmaal’ waarop Jezus voor het laatst samen met zijn apostelen was. Morgen is het Goede Vrijdag (Jezus’ kruisiging), komend weekend is het Pasen.

Dutch Bloggies

Moois Magazine heeft verrassend de prijs voor beste weblog gewonnen bij de jaarlijkse Dutch Bloggies verkiezingen, gisteravond in Den Haag. De publieksprijs ging naar Viva.nl. De prijs voor beste nieuwsblog ging naar Amsterdam Centraal.

Opvallend is de afwezigheid van gevestigde namen. Moois Magazine versloeg in de categorie beste weblog bekende namen als GeenStijl. Volgens de jury bleef GeenStijl in 2007 nog steeds opvallen, maar werd het weblog ook voorspelbaar. In de negentien categorieën ging slechts één prijs naar een weblog dat eerder een ‘Bloggie’ won, As the World Spunks, winnaar van de categorie entertainment/fun/sport. De prijzen werden uitgereikt in het stadhuis van Den Haag.

Verslag van de uitreiking in Den Haag en interviews met bloggers op nrcnext.nl/multimedia

Drie-vier-vijf

De puzzel ‘drie-vier-vijf’ staat tegenwoordig op de site. De eerste oplossing (‘Half Belgisch’) is al gegeven. Nu de rest nog.

Klik op het puzzelstukje onderaan op nrcnext.nl