met andere woorden

met andere woorden De publieke ruimte informaliseert, waardoor ook de overlast is toegenomen, constateerde redacteur Maarten Huygen al (nrc.next, 18 maart). Ook in de trein zitten mensen elkaar dwars, door te hard te praten of te bellen. De NS heeft daarom een speciale stiltecoupé in het leven geroepen. „Maar”, zegt Marjoleine van Voskuilen, studente Grafisch Vormgeven aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, „maak dan ook ruimte voor mensen die wél met elkaar willen praten”. De ‘Discussiecoupé’ is de 24ste aflevering van de rubriek ‘Met andere woorden’. Hierin zijn meningen gegoten in originele vormen als een rebus, fotomanipulatie of schilderij. Stuur uw bijdrage met een toelichting naar opinext@nrc.nl
met andere woorden De publieke ruimte informaliseert, waardoor ook de overlast is toegenomen, constateerde redacteur Maarten Huygen al (nrc.next, 18 maart). Ook in de trein zitten mensen elkaar dwars, door te hard te praten of te bellen. De NS heeft daarom een speciale stiltecoupé in het leven geroepen. „Maar”, zegt Marjoleine van Voskuilen, studente Grafisch Vormgeven aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, „maak dan ook ruimte voor mensen die wél met elkaar willen praten”. De ‘Discussiecoupé’ is de 24ste aflevering van de rubriek ‘Met andere woorden’. Hierin zijn meningen gegoten in originele vormen als een rebus, fotomanipulatie of schilderij. Stuur uw bijdrage met een toelichting naar opinext@nrc.nl Voskuilen, Marjoleine van

De publieke ruimte informaliseert, waardoor ook de overlast is toegenomen, constateerde redacteur Maarten Huygen al (nrc.next, 18 maart).

Ook in de trein zitten mensen elkaar dwars, door te hard te praten of te bellen. De NS heeft daarom een speciale stiltecoupé in het leven geroepen.

„Maar”, zegt Marjoleine van Voskuilen, studente Grafisch Vormgeven aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, „maak dan ook ruimte voor mensen die wél met elkaar willen praten”.

De ‘Discussiecoupé’ is de 24ste aflevering van de rubriek ‘Met andere woorden’. Hierin zijn meningen gegoten in originele vormen als een rebus, fotomanipulatie of schilderij.

Stuur uw bijdrage met een toelichting naar opinext@nrc.nl