Een gaucho en zijn paard in Montevideo

Een gaucho en zijn paard in Montevideo Montevideo. Tijdens de week voor Pasen worden in Montevideo, Uruguay, traditioneel rodeo’s gehouden. Honderden gauchos, de Zuid-Amerikaanse versie van de cowboy, vertonen hun rijkunst en strijden om de titel van beste ruiter. Foto AP/Macelo Hernandez An Uruguayan gaucho, or cowboy, falls from his horse during a rodeo in Montevideo, Wednesday, March 19, 2008. Every year, during Holy Week, hundreds of gauchos show their skills and compete for the title of best rider of the rodeo. (AP Photo/Marcelo Hernandez)
Een gaucho en zijn paard in Montevideo Montevideo. Tijdens de week voor Pasen worden in Montevideo, Uruguay, traditioneel rodeo’s gehouden. Honderden gauchos, de Zuid-Amerikaanse versie van de cowboy, vertonen hun rijkunst en strijden om de titel van beste ruiter. Foto AP/Macelo Hernandez An Uruguayan gaucho, or cowboy, falls from his horse during a rodeo in Montevideo, Wednesday, March 19, 2008. Every year, during Holy Week, hundreds of gauchos show their skills and compete for the title of best rider of the rodeo. (AP Photo/Marcelo Hernandez) Associated Press

Tijdens de week voor Pasen worden in Montevideo, Uruguay, traditioneel rodeo’s gehouden. Honderden gauchos, de Zuid-Amerikaanse versie van de cowboy, vertonen hun rijkunst en strijden om de titel van beste ruiter.