4 TONEEL

Foto Deen van Meer 'As You Like It' van William Shakespeare door het Nationale Toneel regie: Gerardjan Rijnders premiere: 16 februari 2008 Koninklijke Schouwburg Den Haag op de foto: Anniek Pheifer (Ganymedes) alle rechten voorbehouden bij gebruik naamsvermelding verplicht foto en auteursrecht fotograaf Deen van Meer Beroepsvereniging van fotografen GKÄ Oudezijds Voorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van der

As You Like It

Eindhoven: Parktheater. Tijd: 20.30u, om 19.30u is er een inleiding. Inl: www.parktheater.nl

Alles draait om liefde in Shakespeare’s As You Like It door het Nationale Toneel: bij jong en oud, mooi en lelijk, hetero en homo. Het verhaal gaat over Rosalind, ze is mooi en bijdehand en haar vader is verbannen uit zijn hertogdom. Ze wordt verliefd op Orlando, een jongen van verarmde adel. Dan wordt ook zij door de nieuwe hertog van het hof verbannen en verkleed als jongen gaat ze samen met haar vriendin Celia en de hofnar Toetssteen naar het Ardenner woud.