4 DRAGEN

Zes tassen in één

Multi-inzetbare tassen

www.iam2.com, 50 tot 120 euro

Een tas vinden die er goed uitziet én praktisch is, is nog niet zo makkelijk. De Duitse ontwerpers van Zwei hebben een oplossing. Neem de U12, een van de zes modellen tassen die te krijgen zijn, waarin een laptop tot 15 inch past. Met de lange band hang je ’m schuin over je torso; met de extra band maak je ’m vast aan je middel, zodat je ermee kunt skaten of rennen. Als je de banden eraf haalt, is het een handtas of bescheiden boodschappentas. Koop je hem met het verborgen kliksysteem in de rug van de tas, dan kun je hem bovendien op het stuur van je fiets klikken. Op het puntje ‘praktisch’ scoren de tassen van Zwei hoge ogen. Over het uiterlijk valt te twisten: eenvoudig en strak, maar niet erg uitgesproken. Bestel via www.laptopsupply.nl (verzendkosten 8,50 euro) of kijk op de site van Zwei. Daar staat ook een filmpje dat alle mogelijkheden van tas laat zien. Erg grappig. (MM)

Met bijdragen van Jessica van Geel, Malin Kox, Marjolein Marchal en Marije Ravelli