3 luisteren

Oordopjesboxen

500XL earplugs

www.thegadgetspot.nl, 59,95 euro excl verzendkosten

Bekend van de straat: de witte oordopjes die je bij een iPod krijgt. Het gros van de muziekliefhebbers loopt ermee in de oren. Nu zijn de dopjes ook als boxen voor aan je computer te koop, maar dan vijfhonderd keer uitvergroot. En zo wordt een headset een speakerset... ‘Bigger, better, louder, cooler’, vermeldt de distributeur worldwidefred.com. Je kunt de 500XL oordopjesboxen om je nek hangen aldus Fred, maar dat is geen prettig idee. Maar de tip geeft wel aan dat de boxen ook aan je iPod gehangen kunnen worden. Of gewoon aan je stereotoren – al lijkt dat met die hippe boxen meteen een ouderwets apparaat. De 500XL boxen werken op batterijen en kunnen via een usb-poort aan de computer worden aangesloten, of via een kabel aan de stereo. In Nederland te koop via thegadgetspot.nl. (JvG)