tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires De wereld draait door Ned.3, 19.30-20.30u. Fokke en Sukke (zie pagina 2) verschenen 15 jaar geleden voor het eerst in het studentenblad Propria Cures, sinds 1999 in NRC Handelsblad en nu ook dagelijks in nrc.next. Makers Jean-Marc van Tol en Bastiaan Geleijnse zijn te gast. Herman Pleij en Kim Holland vertellen over hun favoriete cartoon. De wereld draait door en Fokke & Sukke Reid, Geleijnse en Van Tol

De wereld draait doorNed.3, 19.30-20.30u.

Fokke en Sukke (zie pagina 2) verschenen 15 jaar geleden voor het eerst in het studentenblad Propria Cures, sinds 1999 in NRC Handelsblad en nu ook dagelijks in nrc.next. Makers Jean-Marc van Tol en Bastiaan Geleijnse zijn te gast. Herman Pleij en Kim Holland vertellen over hun favoriete cartoon.