Smurfenmanie (3)

Smurfenmanie (3) klik@nrc.nl Emy is 9 jaar oud en al jaren een smurfenfan, mailt vader Geert Jan Schuite uit Opijnen. „Dus ze was de eerste van haar klas die, met hulp van buurvrouwen, tantes, oma’s en opa’s haar smurfenverzameling compleet had. Ze heeft nu samen met haar moeder smurfengordijnen gemaakt voor haar kamer. Die zie je hier op de achtergrond.” Smurfenmania (3)
Smurfenmanie (3) klik@nrc.nl Emy is 9 jaar oud en al jaren een smurfenfan, mailt vader Geert Jan Schuite uit Opijnen. „Dus ze was de eerste van haar klas die, met hulp van buurvrouwen, tantes, oma’s en opa’s haar smurfenverzameling compleet had. Ze heeft nu samen met haar moeder smurfengordijnen gemaakt voor haar kamer. Die zie je hier op de achtergrond.” Smurfenmania (3) Schuite, Geert-Jan

Emy is 9 jaar oud en al jaren een smurfenfan, mailt vader Geert Jan Schuite uit Opijnen. „Dus ze was de eerste van haar klas die, met hulp van buurvrouwen, tantes, oma’s en opa’s haar smurfenverzameling compleet had. Ze heeft nu samen met haar moeder smurfengordijnen gemaakt voor haar kamer. Die zie je hier op de achtergrond.”