op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Republikeinse presidentskandidaat McCain bezoekt Londen Vicepresident Cheney bezoekt Midden-Oosten Eredivisie: PSV-Ajax Halve finale KNVB-beker: Heracles-Roda JC Uitspraak gerechtshof in Den Bosch inzake de moord op Melanie Sijbers Uitreiking Dutch Bloggies voor weblogs in Nederland Nationale Boomfeestdag

Vandaag in de weblogs

De vacature

In nrc.next staan op woensdag altijd veel personeelsadvertenties. Soms maken ze nieuwsgierig. In een nieuwe rubriek op nrcnext.nl belt de redactie over een vacature. Deze week gaat het om de vacature Afdelingshoofd Duinstrategie bij Duinwaterbedrijf Zuid-Holland uit de krant van 12 maart. Wat houdt deze functie precies in?

Lees verder via nrcnext.nl/loopbaan

Mediablog

Hans Beerekamp blogt over interviews op tv. „De meest futloze variant van het kwootje-halen is traditioneel het straatinterview. Bij hoge uitzondering leverde het de straat opgaan met een portret van Geert Wilders gisteren in Nova wel relevante informatie op. Jan Eikelboom deed dat namelijk in Teheran en Qom. De voorbijgangers in de Iraanse hoofdstad bleken goed op de hoogte en verrassend tolerant. Die meneer woont in een land met vrijheid van meningsuiting en mag zeggen wat hij wil. Een vrouw gaf hem zelfs groot gelijk, want met die islam is het maar niks.”

Lees verder via nrc.nl/mediablog

Lunchbox

Iedere werkdag brengt nrcnext.nl vlak voor de lunch een update met het laatste nieuws, plus een aantal verwijzingen naar bijzondere artikelen of projecten van de website en de krant.

Blijf op de hoogte, meld je aan via nrcnext.nl/lunchbox