1 aankleden

Exclusieve robes, mantelpakjes en andere dameskleding uit vervlogen tijden.

Pastperfect

www.pastperfectvintage.com

Fluwelen hoeden in Charleston stijl, handgeschilderde Victoriaanse waaiers en ivoren kammen. Dat zijn nog maar de accessoires die Past Perfect Vintage via de site te koop aanbiedt. Het grootste deel van de collectie bestaat uit een unieke verzameling originele dameskleding uit vervlogen tijden, zelfs van twee eeuwen terug. Alle kledingstukken zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit van zowel stof als ontwerp en zorgen zeker voor een origineel en historisch tintje aan je garderobe. Gracieuze robes uit de jaren twintig en strakke jaren vijftig mantelpakjes worden afgewisseld met designer outfits van alle tijden. Indrukwekkend zijn ook de negentiende eeuwse topstukken, waaronder enkele bruidsjurken, compleet met crinolines en tournures (kooiconstructies onder de rok waardoor deze wijd uit komt te staan). Hopelijk zit de juiste maat ertussen, want het gaat om allemaal unieke items. De meeste outfits lenen zich gezien de exclusiviteit niet echt voor alledaags gebruik. Daarbij moet ook aardig diep in de buidel worden getast: prijzen variëren van een paar honderd tot tweeduizend dollar per item. (SS)