Overige films

Spy Hard (Rick Friedberg, 1996, VS). Slappe parodie op het op zichzelf reeds satirische James-Bond-genre, volgens het stramien van Airplane!. Met Leslie Nielsen en veel onderbroekenlol. Veronica, 20.30-22.00u., onderbroken door reclame.

Undercover Brother (Malcolm D. Lee, 2002, VS). Uitgelaten maar smaakvolle, stekelige maar nergens grimmige satire op een zogeheten blaxploitation-film. Over een zwarte man die vecht tegen een blanke samenzwering. Met Eddie Griffin, Denise Richards. Veronica, 22.00-23.40u., onderbroken door reclame.

Happy, Texas (Mark Illsley, 1999, VS). Twee ontsnapte gevangenen (Jeremy Northam en Steve Zahn) geven zich uit voor homoseksuele praalregisseurs in Texaans dorpje, onder meer om de lokale bankdirecteur in te palmen. Komedie die snel door de ideeën heen is. BBC1, 0.45-2.20u.