3 vangen

Spinnenvanger www.spidercatcher.net, 14,99 euro inclusief verzendkosten Omdat spinnen vaak wegkruipen op onbereikbaar hoge plekken, is de lange arm van de Spider Catcher een uitkomst. Ook handig als je bang bent voor spinnen. De beweegbare borstels omsluiten de spin, eenmaal buiten kun je het beestje weer loslaten. Ook andere insecten laten zich door dit diervriendelijke apparaat vangen. (SS) Diervriendelijke insectenvanger

Spinnenvanger

www.spidercatcher.net, 14,99 euro inclusief verzendkosten

Omdat spinnen vaak wegkruipen op onbereikbaar hoge plekken, is de lange arm van de Spider Catcher een uitkomst. Ook handig als je bang bent voor spinnen. De beweegbare borstels omsluiten de spin, eenmaal buiten kun je het beestje weer loslaten. Ook andere insecten laten zich door dit diervriendelijke apparaat vangen. (SS)

Met bijdragen van Marleen Luijt, Sanne Steusel en Irene de Vette