De hele wereld volgt Tibet

De hele wereld volgt Tibet Tien, nee misschien wel tachtig doden in Tibet. Dat nieuws komt harder aan dan eenzelfde aantal slachtoffers in Irak of Gaza. pagina 4 en 5 Foto WFA, Pierre Crom WFA07T:DEMONSTRATIE TIBET CHINESE AMBASSADE:DEN HAAG;16MAR2008-Tijdens een demonstratie tegen het Chinese geweld in Tibet is een demonstrant over het hek van de Chinese ambassade geklomen. Hij heeft een Tibetaanse vlag geheest in plaats van de Chinese vlag en werd daarna door de Nederlandse politie geagesteerd.WFA/pc/str.Pierre Crom WFA
De hele wereld volgt Tibet Tien, nee misschien wel tachtig doden in Tibet. Dat nieuws komt harder aan dan eenzelfde aantal slachtoffers in Irak of Gaza. pagina 4 en 5 Foto WFA, Pierre Crom WFA07T:DEMONSTRATIE TIBET CHINESE AMBASSADE:DEN HAAG;16MAR2008-Tijdens een demonstratie tegen het Chinese geweld in Tibet is een demonstrant over het hek van de Chinese ambassade geklomen. Hij heeft een Tibetaanse vlag geheest in plaats van de Chinese vlag en werd daarna door de Nederlandse politie geagesteerd.WFA/pc/str.Pierre Crom WFA WFA

pagina 4 en 5