Nieuw portret van Mozart

Nieuw portret van Mozart Mozarts hoofd siert chocoladekogels, maar hoe zag hij er echt uit? Muziekhistoricus Cliff Eisen ontdekte deze week twee olieverfportretten, waarschijnlijk van een vriend van Mozarts vader Leopold. Dit portret dateert uit 1783 en werd geschilderd door Joseph Hickel. Het tweede portret toont Mozart als wonderkind, samen met zusje Nannerl. (The Times)
Nieuw portret van Mozart Mozarts hoofd siert chocoladekogels, maar hoe zag hij er echt uit? Muziekhistoricus Cliff Eisen ontdekte deze week twee olieverfportretten, waarschijnlijk van een vriend van Mozarts vader Leopold. Dit portret dateert uit 1783 en werd geschilderd door Joseph Hickel. Het tweede portret toont Mozart als wonderkind, samen met zusje Nannerl. (The Times)

Mozarts hoofd siert chocoladekogels, maar hoe zag hij er echt uit? Muziekhistoricus Cliff Eisen ontdekte deze week twee olieverfportretten, waarschijnlijk van een vriend van Mozarts vader Leopold. Dit portret dateert uit 1783 en werd geschilderd door Joseph Hickel. Het tweede portret toont Mozart als wonderkind, samen met zusje Nannerl. (The Times)