Groeten uit China

Groeten uit China „China 1987. Ik bezocht Guilin: regen, natte voeten, blaaspijn! Nam de trein naar Nanning. Nanning was zonnig. Blaaspijn snel over. Ik was de enige westerling. Alle Chinezen nog in blauwe kleding,” P. Steinmetz. Stuur een ansicht (max. 50 woorden) naar Zaterdag &cetera, postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.
Groeten uit China „China 1987. Ik bezocht Guilin: regen, natte voeten, blaaspijn! Nam de trein naar Nanning. Nanning was zonnig. Blaaspijn snel over. Ik was de enige westerling. Alle Chinezen nog in blauwe kleding,” P. Steinmetz. Stuur een ansicht (max. 50 woorden) naar Zaterdag &cetera, postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.

„China 1987. Ik bezocht Guilin: regen, natte voeten, blaaspijn! Nam de trein naar Nanning. Nanning was zonnig. Blaaspijn snel over. Ik was de enige westerling. Alle Chinezen nog in blauwe kleding,” P. Steinmetz. Stuur een ansicht (max. 50 woorden) naar Zaterdag &cetera, postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.