Vliegende tapijten

Vliegende tapijten Lekker relaxen op een spijkerstoel of een ritje maken op een vliegend tapijt? Op 15 maart kan dat in science center NEMO. Dan tonen leerlingen van The American School uit Den Haag deze en nog 87 andere uitvindingen. Maandenlang experimenteerden de Willy Wortels met magnetisme, geluid, elektriciteit, kleur en licht en zaterdag zijn de 11- en 12-jarigen van 10u tot 17u aanwezig in NEMO. Zondag 16 maart (11u) geeft natuurkundige Frank Linde in NEMO een kinderlezing over donder en bliksem! Hij legt het verband met donkere regenwolken en aan de hand van experimenten ontdekken kinderen tussen de 8 en 12 jaar wat onweer is. Res: www.kinderlezingen.nl bij NEMO, Oosterdok 2, Amsterdam
Vliegende tapijten Lekker relaxen op een spijkerstoel of een ritje maken op een vliegend tapijt? Op 15 maart kan dat in science center NEMO. Dan tonen leerlingen van The American School uit Den Haag deze en nog 87 andere uitvindingen. Maandenlang experimenteerden de Willy Wortels met magnetisme, geluid, elektriciteit, kleur en licht en zaterdag zijn de 11- en 12-jarigen van 10u tot 17u aanwezig in NEMO. Zondag 16 maart (11u) geeft natuurkundige Frank Linde in NEMO een kinderlezing over donder en bliksem! Hij legt het verband met donkere regenwolken en aan de hand van experimenten ontdekken kinderen tussen de 8 en 12 jaar wat onweer is. Res: www.kinderlezingen.nl bij NEMO, Oosterdok 2, Amsterdam

Lekker relaxen op een spijkerstoel of een ritje maken op een vliegend tapijt? Op 15 maart kan dat in science center NEMO. Dan tonen leerlingen van The American School uit Den Haag deze en nog 87 andere uitvindingen. Maandenlang experimenteerden de Willy Wortels met magnetisme, geluid, elektriciteit, kleur en licht en zaterdag zijn de 11- en 12-jarigen van 10u tot 17u aanwezig in NEMO. Zondag 16 maart (11u) geeft natuurkundige Frank Linde in NEMO een kinderlezing over donder en bliksem! Hij legt het verband met donkere regenwolken en aan de hand van experimenten ontdekken kinderen tussen de 8 en 12 jaar wat onweer is.

Res: www.kinderlezingen.nl bij NEMO, Oosterdok 2, Amsterdam