The Cure

The Cure Het dertiende album van The Cure laat nog even op zich wachten; wel is duidelijk dat het een dubbelaar zal worden waarvan al veel materiaal live gespeeld wordt. 'Goth' wil Robert Smith ondanks zijn pionierswerk in het genre niet meer genoemd worden, dan nog liever 'post-punk' alhoewel de basis van de band al voor de punk gelegd werd. Eigenlijk is The Cure na meer dan dertig jaar een op zichzelfstaand begrip geworden, vindt de zanger met het eeuwige waaiboomkapsel en de uitgelopen lippenstift. Met gitarist Porl Thompson, bassist Simon Gallup en drummer Jason Cooper vormt hij een viermansband die rijkelijk put uit ouder materiaal als Boys don’t cry en A forest. 18 maart Ahoy, Rotterdam THE CURE, ROBERT SMITH. AHOY 19 APRIL 2000 T.A.V. KUNSTREDAKTIE FOTO LEX VAN ROSSEN
The Cure Het dertiende album van The Cure laat nog even op zich wachten; wel is duidelijk dat het een dubbelaar zal worden waarvan al veel materiaal live gespeeld wordt. 'Goth' wil Robert Smith ondanks zijn pionierswerk in het genre niet meer genoemd worden, dan nog liever 'post-punk' alhoewel de basis van de band al voor de punk gelegd werd. Eigenlijk is The Cure na meer dan dertig jaar een op zichzelfstaand begrip geworden, vindt de zanger met het eeuwige waaiboomkapsel en de uitgelopen lippenstift. Met gitarist Porl Thompson, bassist Simon Gallup en drummer Jason Cooper vormt hij een viermansband die rijkelijk put uit ouder materiaal als Boys don’t cry en A forest. 18 maart Ahoy, Rotterdam THE CURE, ROBERT SMITH. AHOY 19 APRIL 2000 T.A.V. KUNSTREDAKTIE FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Het dertiende album van The Cure laat nog even op zich wachten; wel is duidelijk dat het een dubbelaar zal worden waarvan al veel materiaal live gespeeld wordt. 'Goth' wil Robert Smith ondanks zijn pionierswerk in het genre niet meer genoemd worden, dan nog liever 'post-punk' alhoewel de basis van de band al voor de punk gelegd werd. Eigenlijk is The Cure na meer dan dertig jaar een op zichzelfstaand begrip geworden, vindt de zanger met het eeuwige waaiboomkapsel en de uitgelopen lippenstift. Met gitarist Porl Thompson, bassist Simon Gallup en drummer Jason Cooper vormt hij een viermansband die rijkelijk put uit ouder materiaal als Boys don’t cry en A forest.

18 maart Ahoy, Rotterdam