Terug naar de Flintstones

Terug naar de Flintstones Toneelgroep Bloody Mary speelt de hilarische komedie Hol, over een gezin dat in een prehistorisch themapark gaat wonen. Hier moeten ze een week leven zonder verderfelijke hedendaagse zaken als internet, mobiele telefoon, een fatsoenlijke wc, stokbrood met brie. Vader Evert (Rogier in 't Hout) beeldt zich in dat hij een regelrechte nazaat is van ijsmummie Ötzi die in 1991 in de Tiroolse Alpen werd ontdekt. Zijn vrouw (Lies Visschedijk) heeft last van fysieke onwelgevalligheid; ze koketteert daar behoorlijk mee. Wanneer een bloedmooie vrouw de arena betreedt, wordt de hobby-archeoloog Evert helemaal overgenomen door zijn oerdriften. Tournee t/m 26 mei. Inl. www.tgbloodymary.nl.

Toneelgroep Bloody Mary speelt de hilarische komedie Hol, over een gezin dat in een prehistorisch themapark gaat wonen. Hier moeten ze een week leven zonder verderfelijke hedendaagse zaken als internet, mobiele telefoon, een fatsoenlijke wc, stokbrood met brie. Vader Evert (Rogier in 't Hout) beeldt zich in dat hij een regelrechte nazaat is van ijsmummie Ötzi die in 1991 in de Tiroolse Alpen werd ontdekt. Zijn vrouw (Lies Visschedijk) heeft last van fysieke onwelgevalligheid; ze koketteert daar behoorlijk mee. Wanneer een bloedmooie vrouw de arena betreedt, wordt de hobby-archeoloog Evert helemaal overgenomen door zijn oerdriften.

Tournee t/m 26 mei. Inl. www.tgbloodymary.nl.