Sinfonietta, Van Keulen, Brautigam

Sinfonietta, Van Keulen, Brautigam Violiste Isabella van Keulen en pianist Ronald Brautigam zijn de solisten in een serie concerten van Amsterdams Sinfonietta. Er zijn verschillende programma’s waarbij Van Keulen en Brautigam óf het Concert voor viool, piano en strijkorkest van Mendelssohn spelen óf de Suite concertante voor viool, piano en strijkers van Auerbach, een protégé van Tsjaikovski. In alle programma’s het Strijkkwartet nr 4 van Sjostakovitsj in een bewerking voor strijkorkest en verder afwisselend werk van Samson (Calmovivo), Kalinnikov (Serenade) – beide Nederlandse premières of Brahms (Drie koraalpreludes). Amsterdam Sinfonietta: 15 t/m 24 maart in Amsterdam, Apeldoorn, Enschede, Eindhoven, Utrecht. Info: www.sinfonietta.nl
Sinfonietta, Van Keulen, Brautigam Violiste Isabella van Keulen en pianist Ronald Brautigam zijn de solisten in een serie concerten van Amsterdams Sinfonietta. Er zijn verschillende programma’s waarbij Van Keulen en Brautigam óf het Concert voor viool, piano en strijkorkest van Mendelssohn spelen óf de Suite concertante voor viool, piano en strijkers van Auerbach, een protégé van Tsjaikovski. In alle programma’s het Strijkkwartet nr 4 van Sjostakovitsj in een bewerking voor strijkorkest en verder afwisselend werk van Samson (Calmovivo), Kalinnikov (Serenade) – beide Nederlandse premières of Brahms (Drie koraalpreludes). Amsterdam Sinfonietta: 15 t/m 24 maart in Amsterdam, Apeldoorn, Enschede, Eindhoven, Utrecht. Info: www.sinfonietta.nl

Violiste Isabella van Keulen en pianist Ronald Brautigam zijn de solisten in een serie concerten van Amsterdams Sinfonietta. Er zijn verschillende programma’s waarbij Van Keulen en Brautigam óf het Concert voor viool, piano en strijkorkest van Mendelssohn spelen óf de Suite concertante voor viool, piano en strijkers van Auerbach, een protégé van Tsjaikovski. In alle programma’s het Strijkkwartet nr 4 van Sjostakovitsj in een bewerking voor strijkorkest en verder afwisselend werk van Samson (Calmovivo), Kalinnikov (Serenade) – beide Nederlandse premières of Brahms (Drie koraalpreludes).

Amsterdam Sinfonietta: 15 t/m 24 maart in Amsterdam, Apeldoorn, Enschede, Eindhoven, Utrecht. Info: www.sinfonietta.nl